Bij de scriptiebegeleiding van TentamenTrainingen beginnen we altijd met een gratis telefonisch intakegesprek. We luisteren in dit gesprek naar wat jij nodig hebt om je scriptie te halen en zullen onze mogelijkheden aan je uitleggen. Aan de hand hiervan geven we je direct een persoonlijk advies over het begeleidingstraject en sturen we je een advies waar we rekening houden met jouw wensen en jouw hulpvraag.

Vervolgens stellen we samen met jou een traject op, welke je uiteraard kunt uitbreiden of aanpassen tijdens het traject. Omdat we hebben gemerkt dat het lastig is om op voorhand exact in te schatten wat jij nodig hebt om je scriptie te halen, bieden we geen pakketten, maar alleen losse consulten tegen een aantrekkelijke prijs. Dit geeft jou volledige vrijheid om je begeleidingstraject naar eigen inzicht in te richten en het voorkomt dat je aan het einde van je begeleidingstraject met uren blijft zitten die je niet meer kunt inzetten.

Soms kiezen we er samen met jou voor om twee consulten te combineren, wanneer we denken dat dat nodig is. Wanneer je hiervoor kiest, krijg je van ons op het tweede consult 20% korting. Tijdens de 1-op-1 afspraken met jouw begeleider zijn de kosten €75,- per consult (45 minuten), bij een dubbel consult betaal je dus €135,- (90 minuten).